Hem  

 
Fem nya böcker! Till Kroppens Mysterier hos Borgströms Förlag! Till Naturens Mysterier hos Borgströms Förlag Till Vattnets Mysterier hos Borgströms Förlag Till Energins Mysterier hos Borgströms Förlag Till Miljöns Mysterier hos Borgströms Förlag Till Kroppens Mysterier hos Borgströms Förlag
FEM NYA BÖCKER

Följ med in i mysteriernas värld. Det finns nu fem nya mysterier att upptäcka. Den senaste heter Vattnets Mysterier. Där finns svar på frågor om vatten på längden och bredden. Som till exempel vad svett är bra för, hur djupt havet är och om kamelen har vatten i sin puckel!

Miljöns Mysterier och svarar på frågor om miljö och klimat. Som till exempel vart allt bajs åker när vi spolar på toa eller om det går att styra om det ska regna eller vara sol. Eller om man ska gå på brunnslock med bokstaven A eller K på!

Energins Mysterier handlar om vi kan få el från blixtar och elektriska ålar, om det går att steka ägg på en sten i öknen eller om potatis kan ladda mobiltelefonen.

I boken Kroppens Mysterier får du svar på nio frågor, allt från kärlek till blåmärken. I boken Naturens Mysterier ges svar på frågor som hur köttätande växter sväljer sin mat eller om man kan gräva sig genom jordklotet.

Du kan läsa mer om böckerna här på Skribentsajten, men de har också var sin egen webbplats; Kroppens Mysterier länk till annan webbplats,   öppnas i nytt fönster, Naturens Mysterier länk till annan webbplats,   öppnas i nytt fönster, Energins Mysterier länk till annan webbplats,   öppnas i nytt fönster, Miljöns Mysterier länk till annan webbplats,   öppnas i nytt fönster och Vattnets Mysterier länk till annan webbplats,   öppnas i nytt fönster (alla öppnas i ett nytt fönster).